array(2) { ["links"]=> array(6) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(7) "Forside" ["url"]=> string(27) "https://www.alopsys.com/da/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(28) "Trådstænger Kroge Magneter" ["url"]=> string(55) "https://www.alopsys.com/da/tradstaenger-kroge-magneter/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(11) "Hængekroge" ["url"]=> string(67) "https://www.alopsys.com/da/tradstaenger-kroge-magneter/haengekroge/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(18) "Væg- og Vægkroge" ["url"]=> string(85) "https://www.alopsys.com/da/tradstaenger-kroge-magneter/haengekroge/vaeg-og-vaegkroge/" } [4]=> array(2) { ["title"]=> string(8) "Vægkrog" ["url"]=> string(94) "https://www.alopsys.com/da/tradstaenger-kroge-magneter/haengekroge/vaeg-og-vaegkroge/vaegkrog/" } [5]=> array(2) { ["title"]=> string(65) "GeckoTeq rustfri ståltrådskroge til guirlander og festbelysning" ["url"]=> string(162) "https://www.alopsys.com/da/tradstaenger-kroge-magneter/haengekroge/vaeg-og-vaegkroge/vaegkrog/geckoteq-rustfri-staltradskroge-til-guirlander-og-festbelysning.html" } } ["count"]=> int(6) }
9,95 €

GeckoTeq rustfri ståltrådskroge til guirlander og festbelysning

GT0178 K6.6.6-K16.0

Til væggen. Fås i to farver inklusive skruer - pr. 10 stk.

Ønsket farve

Mængderabat

AntalEnhedsrabatDu sparer
55%Op til 2,49 €
1010%Op til 9,95 €
2515%Op til 37,31 €
5020%Op til 99,50 €

Tilføj venligst dit tilbehør

GeckoTeq Universal vægstik - 5mm 0,07 €
GeckoTeq Bit Holder 4,50 €
GeckoTeq PZ2 skruebit 0,99 €
Antal produkter
Total pris Inkl. moms

Specielle trådkroge til alle typer guirlander, festbelysning og meget mere

Skal have, julelys eller guirlander hænges, er der som regel en festlig idé bag. Selve ophængningen er dog ofte mindre festlig. At hænge festlys eller guirlander op er ikke en daglig opgave. Et hus, terrasse eller have er jo ikke indrettet til dette. Gummibånd, snor, stykker af elektrisk ledning, bøjede søm eller bindebånd bruges ofte som hjælpemidler. Og de værktøjer er ikke gode til en smuk fest eller lyskæde.

Brug blot vores specielle trådkroge plus en stjerneskruetrækker; løsningen er så enkel

Med en trævæg griber skruen med den første omgang af skruetrækkeren; forboring er derfor ikke nødvendig. Til en stenmur er det tilrådeligt at bruge en plastik vægprop. Men så har du smarte, flotte og solide knager på væggen.

Når du er færdig, er du færdig for evigt med disse guirlande og lyskroge

Hvis du ønsker at fjerne søm, skruer eller hæfteklammer fra væggen efter en festlig lejlighed, vil skader blive tilbage. Det ønsker man selvfølgelig ikke, men i mange tilfælde er det ikke muligt at lukke de huller.
De specielle skruekroge er ikke kun praktiske, men også attraktive. Fås også i rustfrit stål og rustfrit stål sort version. Normalt kan de blot forblive på plads, og det er ikke nødvendigt at lukke huller. Lysene eller festguirlanderne kan nemt hænges op igen ved næste lejlighed.

Specielle påskruede trådkroge gør det nemt at fastgøre guirlanderne og festlamperne, men de slipper ikke ved det første vindstød eller træk.

Disse trådkroge har et såkaldt anti-drop design. En yndefuldt buet krog passer næsten til ryggen øverst. Som bruger kan du uden problemer skubbe en ledning af enhver art gennem åbningen. Det er heller ikke noget problem at fjerne ledningen. Modstanden mod vind eller træk er dog høj nok til at holde ledningen på plads.

Vores specialgevindskruekroge fås i to udgaver

Som skruekroge i rustfrit stål til eventyrlys og udendørs julelys. Også ideel til terrassebelysning eller til ophængning af planter. Fås i rustfrit stål klar og sort med en bæreevne på 2,5 kg.

Som plast skruekroge og også til indendørs og udendørs brug. Krogene er lavet af PA og kan endda bære 5 kilo. En sideaktivitet af plastskruekrogen er at tjene som kabelklemme. Påføring ved arbejdsborde, skriveborde, på væggen eller soklen.

Bemærk venligst: Kablets maksimale diameter må ikke overstige 5 mm for plastkrogene og 7 mm for metalkrogene.
Så fra nu af skal du vælge disse alsidige skruelige trådkroge.

GT0178
K6.6.6-K16.0

Specifikke referencer